Iзабель

Відплив із порту корабель,
Що має назву "Ізабель",
І для душі, як карамель.
Та всеж відчалив до пустель,
Пустель морських, де купа скель,
У пошуках нових земель.

Проте, плавуча цитатель,
Що назву має "Ізабель",
Вся розлетілась на шрапнель,
Зустрівши Смерть-Мадмуазель.
І враз потрапила в тоннель,
У просторову параллель.

І розвалився корабель,
Що для душі, як карамель.
Зник у воді як акварель.
І спить на дні морських пустель,
Тепер для різних риб мотель,
Колись славетна "Ізабель".


Рецензии