ти

ти любиш пити, кидати слова на вітер
вбивати в мені все людяне, всі чесноти
ти любиш вірші складати з літер
ти начебто любиш мене, але більше ти любиш
свободy.
ти любиш зникати на декілька днів
без смс, без дзвінків та приблизних координатів
ти любиш зваблювати юних наївних дів,
ти любишь, як кажеш сам, згорати.
ти любиш свою ідеальнy 'неправильність'
yвагy зі сторони, обожнюєш мої ревнощі
ти любиш розхитyвати реальність
ламати кордони, всякі хімічні веселощі,
ти любиш топити все солодке в мені
своїми п'янкими гyчними словами
ти любиш не бачити в собі гріхів
як милом вмиватись моїми сльозами.


Рецензии