Даруйте тепло...

Даруйте тепло один одному, людям!
То вернеться все і збагатить життя.
І радість завжди поряд з вами і буде,
Й не буде довічного з тим каяття.
Даруйте любов, бо вона невмируща,
Пройде всі припони, поборе все зло,
Бо поруч з любов’ю завжди Всюдисущий,
Він з тими хто в серці тримає добро.
Пробачте всіх тих, хто забув про Завіти,
За них помоліться, бо буде їм зле,
Ми всі є творіння, Господні ми діти.
Минає життя і можливість мине.


Рецензии