***
Я- про щастя мрію.
Крізь зневіри ріки,
Я - несу надію.
А вітри холодні
Дмуть мені у спину...
Холодять долоні,
Ждуть мого загину.
Я ж свою надію
Не віддам нікому.
Здаватись не вмію,
Хоч і чую втому.
Хоч і чую втому
Та ще ходять ноги
Пронесу надію,
Крізь усі тривоги.
Як і кожна жінка,
Про кохання мрію...
Бо без нього в світі
Не живеш - жеврієш.
Свидетельство о публикации №114101708298
Дьяченко Елена Валерьевна 30.06.2015 05:18 Заявить о нарушении