наша справа
Не,словы не ідуць у справу.
мы разумеем - ваду льюць!
Што вушы ўжо баляць ад "стравы "
Нам пра "стабільнасць " усё пяюць,
а ў большасці - няма на каву.
Кажу не раз - цапы куюць
І на адчайных пішуць справу.
Свидетельство о публикации №114101707205