Мама - то Ангел

Мама - то світло, мама - то день!
Мама навчала віршів і пісень.
Людяності і відвертості вчила.
Нас обіймала, так ніжно, любила!
Мама була терпеливою з нами :
" Вчіться " - казала, що ранку, роками.
Стежила завжди, завжди піклувалась -
Спали ще ми, вже вона підіймалась.
Купу роботи, важкої, робила -
Добра, надійна, відверта і мила.
Нам дарувала дитинство щасливе,
Нас наставляла, щоб були правдиві.
Щоб щанували Вітчизну і мову,
Бога просила, щоб були здорові.
Кожну дитину свою розуміла -
Лагідна, щира, сердечна й красива.
Радість й тепло кожну мить дарувала,
Нами гордилася, завжди чекала.
Низький уклін тобі, люба матусю,
" Ангел " - назву тебе... Й не помилюся!


Рецензии