Дощик за вiконцем...

Дощик за віконцем,
Дрібно, накрапає.
Заховалось сонце,
Десь, за небокраєм.

Потемніло небо,
Хмарками прикрите.
Голі вже дерева,
Вже померзли квіти.

Не плетуть хустинки,
Павучки у травах.
Відійшла краса вже,
В парках та дубравах.

Налякала осінь
Всіх своїм туманом -
Не кружляють птахи,
Не співають рано.

Лиш гуляє вітер,
Виє, понад вечір...
Сіро і похмуро,
Сумно, ще й, доречі.


Рецензии