де?..

…у скаженому гоні думок
грає осінь барвами листя,
повитий сизою імлою
лечу крізь простір дзвону
дитиною Вічності
у розхристані дерева
промінням тиші,
крізь морок туманів
зі сльозами радості
в таємній тривозі,
у дивній спокуті
відтінків дізнання...
де мрія зникає?..


Рецензии