Признаюся

Признаюся я не росіянин,
Народився українцем я,
І звичайний нині я містянин,
Хоч і Патріот моє ім’я.

Радий я, що зараз маю змогу
Говорити і писати все,
Що собі надумав й слава Богу,
Не карають в нас мене за це.

Ще й на демонстрації виходжу,
Щоби показать що хочу я,
Де полаяти я владу можу,
Та й за це не б’є міліція.

Розумію я не росіянин
Й не хотів би нині бути ним,
Інший там звичайний городянин.
Він бажає бути мовчазним.
16.10.14.               


Рецензии