Осiннe

    Осіннє
    ------
Зорі попеласті.
Місяць мерехтить.
Золотої масті
Шлях Чумацький спить.

Срібне павутиння
тане з кожним днем.
Скоро хмара синя
білу тінь напне.

Вже на павутинці
бовтається сніг.
Осінь наодинці
доживає вік.


Рецензии