натхнення не мара...

…не спить чогось серце, поночі ходить
думки у слова запрягає безсоння,
у мові зізнання щастя знаходить
від вчора до завтра без Віри сьогодні
розбійничий сон викрадає тебе…

душа похмеляється стомленим болем
торкається полум’я, спалює вщент
в ніч плачучу воском обідрану долю
з вітрами наруги, розлуки дощем
в сні марить душа не пітьмою, тобою…


Рецензии