Як не хочеш ти, то не треба...
я уже не чекаю, повір.
Без тебе не впаде оте небо,
буду когОсь другого любить .
Пройде час. Відболить. Пропаде все.
Я не вмру без тебе, ти облиш.
Розумієш, так краще, напевно...
Цей вогонь день за днем догорить.
Ти знайдеш, кого довго шукав так,
з іншим щастя зумію зліпить.
Це все сталось, можливо, на краще,
лиш потрібно забути зуміть..
Свидетельство о публикации №114101604609