Горобина

Холодний вітер хилить горобину,
Зриває ягоди,жбурляє у траву.
В осінню ніч до тебе знову лину,
На голі плечі руки покладу.
Зкуштую з вуст забутого дурману,
Відчую тіла трепетну жагу,
Пірну в твою задумливу оману,
І на руках до раю віднесу.
Впаду листком осіннім на коліна,
До ранку вип'ю всю тебе до дна.
Зачервоніє вранці горобина,
Протягне віти ніжно до вікна.


Рецензии