Лiто-це пшеничне поле...

Лiто-це пшеничне поле,
На лузi пахучi квiти,
Лагiдне i тепле море
Де шумлять веселi дiти.

Довгi днi,короткi ночi,
Час вiдпусток та канiкул.
Сонячника чорнi очi,
Що колише тихий вiтер.

В небi золотисте сонце,
Сладкi кавуни та динi,
Земляника на долонцi,
Кожен день-як скарб зi скринi.
2013


Рецензии