Кражба

Откраднах си минутка.
Само да те чуя.
Миг от вечността.
В минутка да те имам.
В среднощен час.
Шепот и безмълвие.

Само да те чуя.
Миг и вечност.
В минутка- притежание.
За малко само- ти и аз.
Отдалече да те имам.
Откраднах си минутка...


Рецензии