Не журися, Фекло, бо ти в мене тринадцята!

"Я схожу с ума,
Что вокруг тебя
Много мужчин...,
А ты у меня одна."

Слова из песни


Жаль,нема зрiлих тих причин:
(Iх накрило щось мьяке i тепле...)
-"Вже нема i тих брутальних
мужчин!"-
Каже зрiла,огрядна Фекла!

Було багато-не в юбках "лих",
Пьятеро знаходяться в комi,
-"Всих туди вiн вiдправить не
встиг:
Бо звьязали його в дурдомi!"

 


Рецензии