Осiння фантазiя
Дрімають верби, ряска в річці спить.
Побите небо зоряним насінням.
Струмок до річки між камінь біжить.
Приліг туман спочити у долині,
Роса вляглася на густій траві.
І соловейко,всівшись на калині,
Співає для коханої пісні.
Візьму тебе на руки в оту пору,
В осіннє ложе ніжно покладу,
Відкрию почуттів своїх комору
В обіймах твоїх солодко засну.
Зачервоніє враз на сході сонце,
Загасить зорі,прилетять вітри.
Загляне осінь променем в віконце,
Кохана спить, її ти не буди... .
Свидетельство о публикации №114101510146
Надежда Сысоева 09.11.2014 19:40 Заявить о нарушении