Am vrut sa fiu cu voi

Am vrut sa fiu cu voi,
Mai des sa ne vedem
La bine si-n nevoi...
Dar...Nu m-ati inteles...

De cite ori am plins
In tara cea straina!
Parea,  ca e un  vis,
Ce nu se mai termina!!!

Dar iata, m-am deprins
S-am inteles eu bine, -
Oriunde-i  paradis,
Cind Domnul e cu tine!!!


Рецензии