День захисника

Сьогодні День захисника -  Покрова,
Що здавна захищала козаків,
Всіх мужних, всіх відважних,
Чорнобрових,
Що здавна не цурались ворогів,
Любили Україну щирим  серцем,
Віддати не цуралися життя,
За вільну і квітучу,
Землю – неньку,
Могутню у віках –
Без вороття! 
14.10.2014


Рецензии