Чай - кава

Є люди із кави,
Є люди із чаю,
Тому є ці( каві),
А є надзви( чайні),
А  є люди сірі,
Неначе ті миші,
Є люди такі………
З ними  хочеться  в тишу,
У двох помовчати про щось особисте,
Відверте і щире,
Про щось дуже чисте……….
Є люди із кави,
Є люди із чаю,
Життя  нас дивує,
А ми посміхаймось,
Життя нам дарує  незвідані миті,
А ми,  дуже прошу,
Радіймо мов діти!
14. 10.2014

«Бувають люди із кави. І також бувають із чаю. Відтак (ці)каві існують. Та поряд них (надзви)чайні.»

Надійка Гербіш. "Теплі історії до кави"


Рецензии