Золотава ос нь

Листя опадає,землю прикрашає.
Вітер хмарки наганяє,дощем поливає.
Яблука і груші осінь нам дарує.
Як щебечуть пташки,Веронічка чує.

Ранком сонце в дітсадок,веде Веронічку.
Мама вплела в кіски,кольорову стрічку.
День приносить радість,в осінь золотаву.
Вихователька придумає, їм нову забаву.

Навчить їх співати,вірш переказати.
В парі з хлопчиком слухняним,танок танцювати.
Весело і радісно в дітсадку малятам.
День прийде і поздоровлять всіх дітей зі святом.

Веселощів для дітей,буде вкрай доволі.
Хай не знатимуть малята в житті злої долі.
Хай живуть собі на радість батькам і бабусі.
Хай завжди в них будуть вірні,гарні,добрі друзі.


Рецензии
Хай не знатимуть малята в житті злої долі.
Хай живуть собі на радість батькам і бабусі.
Хай завжди в них будуть вірні,гарні,добрі друзі.

Хай так i буде.
Щастя Вам!

Любовь Соломаха   25.10.2014 18:15     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.