вiд серця до серця...

…куди біжить дорога котрій немає краю?
звідкіль іде ліс мрій на пустелю думок?
хто малює в небі зорі, дикі хмари,
чаклує почуттями, і ллє сльози з повітря?
кому простягає сонце свій погляд?
нащо жартує і непритомніє вітер,
мов сам не свій над нашими долями,
коли ми німі і непритомні до поклику снів?..


Рецензии