навiщо?..

…на крайнебі відчувається хвилювання,
не обходячи стороною мучить питання:
навіщо ділять люди світ на світи?..
звідкіля повзе зло у душі, і троїть їх?..
потому насуваються чорні хмари смути
і торкаються болем сердець…


Рецензии