Я живу серед речей...

Я живу серед речей.
Без розуму, іноді і без душі.
Використовую людей,
граюсь ними.
І ти мені пиши.
Сподівайся на мене, спіши.

Завжди повно ідей.
Але живу не по плану.
Ненавиджу вставати рано.
Але люблю ранок.
Рамок собі не створюю.
На задоволення полюю.
Мені подобається, як живу Я.

Миле обличчя та гнила душа.
Я куплю тебе за гроши,
пройду крізь твій захист,
через усі твої етапи.
Твій особистий терорист,
хоч і відповім на кожен твій запит.

Людина дії,
надії хлопець.
Купець твоїх бажань,
можливо, сліпець,
бо не бачу нічого, крім страждань, сам.

Самовпевнений,
на сотні масок
поділений.
Загублений
серед мрійливий казок.
Повір, Я явно не зразок.
В майбутньому шукай мене
серед зірок.

Бажаю пізнати теплоту усіх вас.
Так естетично робити свої справи у ліжку,
ніби танцюємо вальс.
Треба вже
про життя моє
видавати книжку.

Звик вже,
що спокою немає.
Не зник ще.
І не станеться цього,
щось мене охороняє.
Бажання кохання стимулює.
Самоствердження досі керує.
Мені подобається, як живу Я.


 14/10/14


Рецензии