Ну, й хто знае писатель Щ
Сёння ў нас ма3н дэнь.
Сённі будэ ў нас кава ж.
Ібо важко да й лень
ПудыМатыСяк рано.
Пуд зірна взмолотымш,
Мы й ны робымо ныц.
Ну, ныц-ныцом зу7.
Бо казак молодый щ.
ПісДравЛеты но всіх
Трэба разве чужых.
Но вось ось хтось старый,
Да й, к тому жэ й, дурный,
Шось прыслав зном, хы-гы.
От паскудыны мні вж!
А я шо, прам розбыйс
Гондэ во ж ва в МахРІ ЖЬ?
От і й ріжымо мы фш
Гонды во ціп Баранав:
Гах, покрый вас всіх Бык,
А НЕ Анкам падайРак Ш.
Вот тіпа жэ й Ван Гог
АдмысловыЯхв словкы:
Дак храны вас там Біг
Од бамбіз!
Да, така Покрова.
Чы, по-нашому, Нонна Ж.
На Покрову вжэ б мак
Йісты білынькый крохмаль.
Та й купыв мій мужык
Тут ву Рыловыч шо Ж пак.
Снігу чыстогол, ХІ! Од Жабів шч!
Ну, бо, да. Цюкру над.
А нам баба вдруг: шо ты!?
В магазіновы враг!
Гэто Ж, мусыць, с ШчыйКоцка фш?
Мы Ж тут белорусы’!
А во гэто… да хто вы? –
Ну, ха, а я й скажы вж,
Шчо я жывжык с хахлів.
Ну, й пошла Ж вжа-х война!
Да вы ш сёла палілі зь!
Да й яка сатана
Зарэ правыць ва ў Кіеф!
Ну, й ій шо злым одкаж.
Фсі зь гік100рыйКУ ЗЬ знайЮць.
А ятвяг вы слыХайль?
НочуВаля там мошКА ШЬ.
Нас порізалы влад.
Затопталы й с жабамы шч.
А ны мовы ныма Ж.
Оно жебськая морКва.
І хай гонэ ля шмарл
Жабінковськый заводык
Гэтэ во оловко
Са й свінцом натто слодкым.
Гост чытьвёрТаГА Ж року сь.
А дэ той, бураковый?
Да жовтый…
Гады фсэ влад знычтоЖаць!
Ніч шоб чорна но в сволоч.
Так от мы тут пойімш ву свынынць.
ХліБыць с прошлого года
Да твойройг з біомёдкам зь.
Бо ж дэ шчэ в нас коза хоть в сыловы й.
Ну, й кышеть вжэ в кышць дрошчы!
Ій отку2 склёрозы с псіхозы…
Напэўна, з БійРозы.
Бо гореть разві во счас лісточКІ СЬ
Фсю ноч в ліцьвіночяк.
Шо нам дым той, блін, в гокна!
Под Луганскам шчэ ж горшай.
От такы брацця-сёс3
Мы пісацелю Кобзы.
Свидетельство о публикации №114101410502