Собацi не треба слова

Собаці не треба слова,
Не треба лайка чи свист,
Шукає накази в очах,
Розгадує внутрішній зміст.

Собака не чує думки,
Та порухи чує Душі.
Бажання і дії людські
Штовхають в обійми й в кущі.

Собака то грає, то спить,
То віддано службу несе,
Уміє собака любить,
Любить дозволяє себе…

13.10.2014


Рецензии