Багряне листя, Кiнь i жовте листя
І відблиски в загривку й на боках.
Тремтіння і дрижання не від свисту
Чи співу Вітру… В барвах-почуттях
Знаходить насолоду Кінь буланий,
Копитом б’є в яскраву Дійсність-Твердь,
Несеться від Стрічання у Прощання
Земним Життям і оминає Смерть…
12.10.2014
Свидетельство о публикации №114101309380