Господи! Якi ж вони красивi!

Господи! Які ж вони красиві!
Ці Герої Сотень всіх часів!
Чом немає спокою і миру
Поміж світлих сонячних Світів?!

Чом немає Радості й Любові
У серцях? Чом моляться війні?
Чом свої і не-свої Герої
Так недовго квітнуть на Землі?!

Чом катма то розуму, то волі?
Чом завжди достатньо страху й зла?
Чом ідуть дорогами Герої,
Та не завжди мають вороття?

Господи! Які ж вони красиві!
Скільки Світла в Душах і очах!
Господи! Вділи своєї Сили
Тим, хто славить Землю в Небесах…

12.10.2014


Рецензии