Моiй матусi

     Яскраві квіти хрізантеми,
     Барвисті, пишні, запашні,
     Квітують пізно, вже окремо
     Від інших квітів - восени.

     Їх дарувала любій мамі
     На день народження щорік,
     Та день світліший, кращій самий
     З мого життя назавжди зник.

     Але живе і буде жити
     Усмішка мамина ясна
     І хрізантеми - милі квіти,
     І згадка добра і сумна. 


Рецензии