***

Свій по Тарасу вивіряю шлях,
Його неначе я займаю місце,
І істину знайду  в його віршах,
Які я чув в дитинстві ще в колисці.

В його словах двозначності не має,
Що ти зробив, скажи, для України?
Бо виступає правда тут сама,
Вона тепер крокує в наші днини.

Прозрів народ чи досі ще сліпий?
Нам запорожці вибороли славу,
Чи заповіт виконуєте мій?
Як ви навчились боронить державу?


Рецензии