Муза

Зійшла на мене поетична хвиля
народжую дітей в словах
знов муза музику відкрила
чорнилом на рядках.
Можливо всесвіт розродився
якась планета на якусь зайшла
знайшли слова поета
розпалась лінія крива.
І вже не треба більш нічого,
я знаю наперед,що буде
завершальна кода
у іграх слова і тіней.


Рецензии