Веселка

Веселка, веселка, веселонька –
Ти неймовірно полониш серця,
Бо кольорам твоїм, веселонька,
Радіє вся земля!

Ти блиск в очах запалюєш,
Веселонька ясна.
Ти поглядом затьмарюєш,
Неначе та весна!


2009-й год


Рецензии