Tu, esti mireasa vietii mele

              11.04.2011 год.
                M I L A N O
                (mold.)
Mi-aduc aminte draga mea de clipa sfinta,
De seara dulce-a primii noastre intilniri,
De dansul lin ce amintirea mi-o avanta
Sarutul dulce din a vietii amintiri.

Privirea ta mi-a pus pe ginduri inimioara,
Nopti nedormite,zile,in sir s-au depanat...
Din trandafiri de-argint si stropi de soare,
Am implietit iubirea noastra cu nesat.

 Tu-ai fost si esti mereu mireasa vietii mele.
 Cu ochi caprui,cu buze dulci,de catifia,
 Noi doi,alaturi luminam c-a doua stele,
 Eu te ador si te iubesc IUBITA MEA!

Caldura dulce din a pieptului suflare,
Azi in coleta ti-o trimit din departari.
Ca sa-ti aline dorul tau cel mare...
Sa te cuprinda cu aripa dragostei.

Tu-ai fost si esti mereu a mea gradina-n floare
O poiesie de amor pe care-o scriu...
De-a lungul anilor cu raze aurii de soare.
Eu te iubesc,tu-mi esti al vietii TRANDAFIR!


Рецензии