Вось наступила залатая восень

Вось і  наступіла залатая восень   
Сялянін да хаты вязе дабра воз 
Гарбузы і бульба, капуста цудоўна
Воз усім загружан да самых нябёс 
            На градзе застаўся   статак парасячы   
            Чакае   збору статак – кабачкі
            Ляжыць на гародзе пажаты бульбоўнік   
            Тут стаіць пятрушка ўкроп і ваўчкі
Вось і праляцела з песняй усё лета   
Мы  вязём да хаты палей падарункі
Дзень сёння багаты мы ўсе шчаслівы
І дзякуем Богу за яго дарункі   


Рецензии