Думка - осiнь

Блукає думка десь  далеко  світом,
У пошуках нових форм та ідей,
У пошуках нового,
Щоб радіти,
Не існувати,
ЖИТИ кожен день,
І думка та не мов мінлива осінь,
То  золотава, то якась сумна,
У ній туманів сивина,
І дощик,
А часом проглядає
І весна,
Блукає думка,
Килимом реалій,
Не вже настільки здичавів наш світ,
Що замість осені,  воєнні  в нас  шинелі,
І автомати замість   тих  птахів,
Що линуть за моря, щоб ген на  крилах,
Принести в кожен дім живу весну,
Ні я не хочу осені з війною,
Я хочу  осінь в шатах-  золоту!
12.10.2014


Рецензии