M-IE DOR

 Milano Autor Iu.Tatamirov
            
E noapte senina,cu stele lucinde
Tacerea ei imi rascoleste dorul.
In mina pixul tremura ca frunza,
Lasind pe foaia alba"URMA NOUA."

Din ghind se cern c-a fulgii de zapada
Cuvinte dulci in ritm de melodie.
Iubita mea...imi este-atit de dor,
Ca dorul se transforma in poiesie.

Iti scriu sa stii si tu,ca departarea
Si timpul ce-l petrec printre straini...
Imi omoara suflietul meu firav,
Cum omoara gerul "ALBUL CRIN."

As vrea sati sorb dulceatsa buzei moi,
Sa ma scald in bratsul tau ferbinte.
Sa te desfat in soapte de iubire;
Pientru ca esti a mea...Ma mai tii minte?

Arata-te pe-o clipa in visul meu.
Sa te admir,sa-ti spun ca:"TE IUBESC!"
Si sa plutim in doi sub cerul liber...
In tara "IMPLINIRILOR DOMNIESTI."


Рецензии