Над Iловайськом нiч...

Над Іловайськом  ніч,
Котел плавильний…
Тут танків   грізних  січ,
Пайок сухий недільний.
Ось вже осінньої пори,
Нема кінця і краю,
Та  хазяйнують  снайпери,
Я серцем відчуваю…
Що  вихром тут пройшла біда,
В  життєвій круговерті,
В якій  в ціні вода,
Думки повзуть відверті…
Над Іловайськом  ніч,
Не дай Господь нікому…
Та лише   в  тому  річ,
Що   хочеться додому…

Автор  Геннадій     Сівак.
10  жовтня  2014  року.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.