Ти падаеш

А ти падаеш в моїх очах
з кожним кроком все більще,
як маятник гойдаешся  в повітрі.

І знов в повітрі висне тиша
всі недосказані слова,
які вночі до тебе пишу.

Немае болі і образ
нема жаги до правди
одна печаль,присіла на вікні
і дивиться в кімнату.

А я печаль свою,не буду годувати
я відпущу її "-Лети"-
Співай для когось іншого сонату.


Рецензии