I song to my Beloved. Песнь Возлюбленному

Christian hymn

Your love and beauty has drawn me;
To run after You lovingly.
In Your chambers I am brought,
Nourished by You, dear Lord.

My Beloved, I belong to You.
My love, you are so beatiful.
We are the same in life and in nature,
United in love forever.

I partake of Your nature divine,
I enjoy Your divine life to shine.
Renewed in submission sweet,
Rise up with You to meet.

My Beloved, I belong to You.
My love, you are so beatiful.
We are the same in life and in nature,
United in love forever.

Viewing You like a dove uniquely,
Trusting You singly as a lily.
Transformed and built up to be
Your rest and ioy wholly.

My Beloved, I belong to You.
My love, you are so beatiful.
We are the same in life and in nature,
United in love forever.

Let us go to the fields, my Beloved,
Working here with You, Lord, in love,
You queen longs to be matured,
And hopes to be raptured.

Set me as a seal on Your heart,
In Your love, keep me – ne'er apart.
Lord, make haste, I long for You coming,
Come quickly, Beloved, we are waiting!

Христианский гимн

Ты любовью Своей, красотой;
Побуждаешь бежать за Тобой.
И в палатах Твоих я стремлюсь
Наполняться Тобой Иисус.

О я Твой, Возлюбленный мой.
Я любуюсь Твоею красой.
Мы в природе и в жизни, в любви
Будем ввеки соединены

Естество Твоё божье вкушая,
Твоей Божьей я жизнью сияю.
Перед сладкой смирясь новизной
Восстаю для встречи с Тобой.

О я Твой, Возлюбленный мой.
Я любуюсь Твоею красой.
Мы в природе и в жизни, в любви
Будем ввеки соединены.

На Тебя, будто голубь, взирая,
Словно лилия я доверяю.
Преобразован, состроен с Тобой.
Чтобы обрёл Ты полный покой.

О я Твой, Возлюбленный мой.
Я любуюсь Твоею красой.
Мы в природе и в жизни, в любви
Будем ввеки соединены.

Мой Любимый в поля поспешим,
Чтоб трудиться с Тобою в любви.
Царица созреть Твоя жаждет
Надеясь вознестись однажды

Как печать Ты меня положи,
И на сердце в любви удержи.
Я тоскую Господь, поспеши
О быстрей, ждём Возлюбленный мы.


Рецензии