А ви й багнюку в обличчя

А ви ;й багнюку в обличчя
На плечі - усі протиріччя.
Потреб - міліард, та немає віддачі.
Ви - не патріоти. Ви собаки невдячні!
хто більше заплатить тому і корона
"Давите её!еще больше урона!"

За гімн - закордонне гасло.
ТА... Жевріє надія. Вона ще не згасла!

Схаменіться благаю!Що ж ви коїте, люди!
Зупиніться, молю! Що ж з країною буде?!!?
Ворогам на потіху, нищать свій рідний дім...
Кажуть, що для добра...забрехались зовсім...
Якщо треба війна - то чому саме в нас?
Женіть танки до тих, хто поцюпив наш газ!
Хто від нас відриває шматки помаленьку!
Ви женіть їх до тих, хто висміює неньку!

Збережемо країну! Від усіх захистим!
Україні - свободу! Бо вона - це наш дім!


Рецензии