Я проти в йни. Я звичайна людина

Я проти війни. Я звичайна людина.
Як всі українці, для нас хочу мира.
Хоча, не здається, стоїть патріот,
Бачимо ось що - гине народ...
Радянський союз - це минуле. Минуло.
Здається, Росія лиш цього не збагнула.
Ти, Путін, не Сталін, а ми - не раби.
Ген геть свої війська від нас забери!
Солдати теж люди, не м'ясо для фаршу!
Іди ти до біса! Залиш неньку нашу!
Нищ свою країну! Чи тобі замало?!!?
Твоя тиранія усіх вже дістала!
Війна - не забава, не іграшки- люди!
"Да к чертовой бабушке,вас, злобный Хутин!"


Рецензии