Зун шад я зи хайи йихъал

Акваз-такваз, яшар физва,
Гьайифди кьунвач гила зун.
Аллахди ваз жерид гузва
Кисна к1анда,  гьарма сад чун.

Зун шад я зи  хайи йихъал,
Авачир захъ шеъни авач.
Сагърай итим ашукь хьай зал
Заз масадахъ, гьеч вил галач.

Балаярни, к1вал ава захъ,
Мад вуч я заз к1анзавайди.
К1еви тир дустар ава чахъ,
Аллагьди тир, чун хвейиди.

Гзаф хъе зи рик1из к1анда,
Хайи юхъуз зи к1анибруз
Аллахдигай т1алабзава
Чандин сагъвал, вирибруз.Н.М

27-ноя 2013 соч.  опубликовано 3 дек 2013


Рецензии