Коли була я малою

Коли була я малою
Мати колихала
І ходила до діброви
Любисток зривала
В купелі з любистком
Все мене купала
І плакала, і молилась
Щастя дарувала
Нехай буде моя доня
Статна та красива
Довгі коси золотисті
І справді щаслива
Бідна моя матусенька
Коли б же ти знала
Нема щастя, нема долі
В мене молодої


Рецензии