В лiсi

На галявину вийшла берізка
Зупинилась одна на виду
І замріявшись, тихо спитала:
«Чи ви бачили таку ще красу?»
Тут ромашка, душиця лісна
Все напоєне вранці росою
Шелест листя і співи дрозда
Все чекає на зустріч з тобою
Ось струмочок тече по ярку
Вода чиста, холодна в нім
Зупинися, посидь в холодку
І напийся водиці під спів
Це пташки голосисті співають
І радіють, що день настає
Вони перші зорю зустрічають
Спів їм щастя і радість дає
Ось стежина в яру під горою
Ще кудись до краси поведе
Поспіши, не лінися ніколи
Бо життя швидкоплинне твое

25 жовтня 1986 року


Рецензии