У будинку

У Всесвітньому будинку
Жити мирно треба вчитись,
Та знаходить хтось  причинку
Й починає з кимось битись.

Тож беруться їх мирити,
Двох розсварених сусідів,
Щоби мирно стали жити
Згідно Божих заповітів.

А чи можна примирити
Хто бажає перемоги,
Він сусіда буде бити,
Щоби протягнув той ноги.

Злість з’їдає душу й тіло,
Все заради перемоги,
Це в мізках його засіло,
Зневажає застороги.

Показати хоче зверхність
Над нікчемністю сусіда,
Проявити свою твердість,
Перемога без ліміта.
11.10.14.




               


Рецензии