лиш я ти в об ймай пустопи

лиш я і ти в обіймай пустопи,
лиш я в обіймах не розчепних долі,
ви мали би лише рости, цвісти,
а скільки вже упало долі.
це місто туги і примар,
країна що сочиться кров`ю,
хто нас несе вже на вівтар,
той має краплю спільну крові,
у кого чорні руки-пазурі,
і погляд коршуна ворожий.
 вмирають люди в цій порі,
врятуй же нині, прошу, Боже


Рецензии