Божачка, мiленькi
Божачка, няма ужо ciл.
Сiл мала. Занаддта. Прастрацыя.
Апошнiм часам, усё паскуднае,
Тлустае. Тварам, да сораму, мытае,
Бруднае. Божачка, любенькi, свяценькi,
Бруднае, чуеш? Прас-с-страцыя сытае.
Можа, на сьвятачка, можа, зь нянацку.
Я пагалiуся ужо, ежы, мне, ежы,
Божачка, любенькi. Рацыi, дай. Дай рцыi.
Дыета, зануднае… Хоць, зь Белае вежы.
Свидетельство о публикации №114100900972