свiтло у темрявi...

…стоїть нерухомою стіною ніч,
мов придивляється небо до тиші,
до безкінечної границі Вічності,
безодні, що гіпнотизує погляд,
по дорозі біжать сновиди-тіні
доганяють сяєво місяця
і зникають тяжкими кетягами
у незбуренім мовчанні лісосмуг,
у зоре плині людських думок,
у зітханні осіннього листя,
що кружать голови снопами запитань…


Рецензии