Як Каiн Авеля вбивав...
Брат йшов на брата…
За що життя він відібрав,
Не сів за грати…
За що тоді пролилась кров,
Та у далекий час,
Зникла до ближнього любов,
Так як сьогодні в нас…
То був надто великий гріх,
Та утекло води чимало,
Оце стосується усіх,
Так, щоб не забували…
Автор Геннадій Сівак.
7 вересня 2014 року.
Свидетельство о публикации №114100901997