Versul

            2014
        К И Ш И Н Ё В
           (Mold)
Azi noapte am compus un vers
Din sufletu-mi adinc,in limba inteleapta,

Ce sclipeste c-a o stea in Univers...
Pluteste c-a o pasare maiastra.

L-am scris in somn,cand il visam,
In ritmul inimii batinde...

In limba mea,cu al meu grai,
Cu fulgi de nea in evantai.

Sa-l citeasca-o lume-ntreaga,
Este-un vers cutezator...

Cu dor l-am scris,cu dragoste de tara,
In limba mea si-a bunului popor.

Sant moldovean,ci nu roman...
Vorbesc si scriu moldoveneste,

Moldoveneste ma inchin,
Sa pot trai imparateste.


Рецензии